Saturday 2 January 2016

NYE

Esmaspäeva õhtul oli peresõprade pulm. Minujaoks esimene pulm, milles ma osalenud olen. Paar päeva enne seda oli küsimus selles, et mida ma küll selga panen. Esmaspäeva hommikul läksin siis alla hommikust sööma ja hostisa ja ema olid laulatusel ja mulle oli kiri jäetud, et ära outfiti pärsat muretse, Petra viib su shoppama kui me tagasi oleme, see on meie poolt sulle kingitus, nii armas!
Lõuna ajal käisimegi siis šoppamas, sain kleidi endale :) Ja siis õhtul oligi pulma minek, või noh tegelt oli see juba afterparty, aga mõnus õhtu oli jälle, mõned inimesed, keda ma varem näinud pole, kui kes on teadlikud küll sellest, et ma siin olin, olid üllatunud kui ma nendega flaami keeles rääkisin jne :D

Teisipäeval sõitsime perega jälle mereäärde. Algul arvasin, et lähme kusagile Belgias, aga siis sain mobiilioperaatorilt selle tõõpilise smsi, et välismaal helistamine maksab nii ja nii palju jne ja siis avastasin, et oleme Prantsusmaal omadega :D Ja seal jälle jalutasime veidi ringi ja käisime söömas jne, väga mõnus oli :) Tagasiteel tegime Belgia rannikuääres ka peatuse ja sain seal ka lõpuks ära käidud, no palju erinevust just polnud haha. Aga kahjuks ma väga pilte ei teinud sellel päeval, niiet väga mul midagi näidata pole. Loodetavasti pulmapildid saab enne postituse ülespanemist kätte siiski :)

Kolmapäeval käisin sõbraga Kortrijki avastamas. Ma pean tõsiselt hakkama oma reise paremini planeerima, sest me lootsime seal Jõuluturule minna, aga tuli välja, et see oli juba läbi :D Eks me siis käisime ringi ja vaatasime ilusaid sildu ja maju ja torne ja muud sellist põnevat, siiski oli mõnus päev.

Neljapäeval oligi eelmise aasta viimane päev!! Ja ma tean, et kõik tunnevad sama ja see on nii klišee, aga uskumatu kui kiiresti 2015 mööda läks ja ma võin päris kindlalt öelda, et see oli mul elu parim aasta, siiamaani. Tahaks teha mingisuguse tagasivaatava postituse laadse asja ka oma möödunud aastast, aga ma veel mõtlen, kas jätan selle postituse ainult enda teada, või kirjutan siia samasse blogisse. Igatahes minu vana aasta õhtu ja uue aasta algus möödus väga toredalt. Nelja ajal saime kuuekesi sõpradega kokku mu sõbranna juures. Kõigepeal sättisime kõik ennast valmis ja siis hakkasime sööma ja kinke avama. Belgias on komme ka aastavahetuse puhul kinke teha, mis on päris tore, aga võib ka väga kulukaks minna. Peale seda mängisime never have I ever'it ja chillisime niisama ja poole 12 ajal hakkasime liikuma grote markti poole, et seal uus aasta pauguga vastu võtta. Peale count downi, kui kell lõi südaöö hakkas mängima laul happy new year ja kuna me kõik kuuekesi oleme forever aloned, siis tegime kõik koos ühe suure grupikalli, samal ajal kui paljud meie ümber said oma new year's kisse. Edasi oli mitu tundi lihtsalt muusikat ja tantsimist, DJ oli väga super, kui rahvast natuke vähemaks jäi, siis hakkasime järjest ka oma teisi sõpru nägema ja neile head uut soovima ja Belgia traditsioonide järgi antakse uue aasta puhul ka 3 põsesuudlust ja lõpuks tüütas juba päris ära see kõigi suudlemine :D Keskväljakul olime umbes poole 4ni ja siis hakkasime tagasi kodu poole kõndima. Kodus läks pidi veel paar tundi edasi.

Reede hommikul ärkasime kõik juba 10 üles, sest enamustel oli vaja varsti koju minna, et peale lõunat sugulaste juurde tähistama minna, no ei saa ma aru, miks on vaja esimesel jaanuaril veel kusagile tähistama minna, vähemalt siis alles õhtul, et hommikul saaks välja magada. Nii me siis sõimegi hommikusööki oma umbes 2 tunnise unega ja varsti sain sõbranna autoga tagasi koju. Peale lõunat läksime perega hostisa õe juurde ja kõigi nägudest oli näha, kui väsinud nad olid, jällegi ei saa aru, miks ennast piinata niimodi. Aga nii me siis tiksusime seal umbes 6ni õhtul kuni lõpuks tagasi koju tulime ja ma jäin umbes kell 10 juba magama.

Täna on plaanis magadaaaa ja kirjutada ja puhata, sest väga võimalik, et homme saame jälle osade teiste võpidega kokku ja lähme koos Joaquini sünnipäeva tähistama.
_________________________________________________________________________________


On Monday evening I went to a wedding of our friends. It the first time I ever went to a wedding. A couple of days before that I was thinking about what should I wear for it, and then on Monday morning I went downstairs for breakfast and found a note that said, don't worry about your outfit, Petra will take you shopping, it's a present from us. So cute!! So after lunch we went shopping and I got a nice dress and a cardigan, thank you again! :) And then in the evening we went to the reception, it was a nice evening with nice food and nice people :)

On Tuesday we drove to the seaside again. Funny story with that, at first I thought we're going to the Belgium coast line until I suddenly got an sms telling me the typical that calling in a foreign land costs... and then I realised that we're in France :D Anyway, we just walked around a bit and went to a cafe and it was a nice weather again. Finally on the way back we also visited Belgum coastline and well, there wasn't much difference haha but it was still beautiful :)

On Wednesday I went to Kortrijk with a friend and well I really should start panning my trips better haha, we wanted to visit the Christmas market but it was already over, so we just walked around and looked at the bridges and it was still a nice day.

And on Thrursday it was the last day of 2015!!! And i know it sounds very cliche, but I find it so crazy how fast 2015 went and I can definitely say that it was the best year of my life, so far. I want to make a post looking back on the last year and everything, but I'm still doubting wether to keep it to myself or also post it on this blog, since becoming an exchange student is actually a huge part of my 2015. Anyway I spent the day very nicely. Around 4pm we met up with our friends at Jade's house. At first we just made ourselves look pretty and after that we ate and opened our presents. Then we also played never have I ever and just chilled. Around half past 11 we left for grote markt, to go into the new year with a bang. After count down, when the clock hit midnight, they started playing 'happy new year' and we wished everybody gelukkig nieuwjaar and there was fireworks and amazing DJ and the party went on for hours. When the crowd started getting less we also found our other friends and wished them happy new year and kept on celebrating until half past 3am. Around then we went back to the house and kept on talking a bit until finally we went to sleep.

Friday morning we all woke up around 10 because most of us had to go to a familie feestje after noon. So  we all had breakfast and talked about last night and soon after that I got back home with my friend, I was very thankful that I didn't have to walk for 2 more km haha. Then after noon we all went to my hostdad's sister's house to celebrate the new year and you could see how tired everybody was, well at least I was. But it was still a nice day and that night I went to sleep already around 10pm.

Today I only plan on sleeping and writing my blog. I need to get some rest, because it's possible that tomorrow we're going somewhwere with some other exchange students to celebrate Joaquin's birthday :)




vahepealsed tegevused ja palju muud


No comments:

Post a Comment